Showroomtunnel

Klant
Betonlook® vloeren
Locatie
Breda
Opdracht
Showroomtunnel van scheepsmetaal maken en plaatsen, binnen een periode van twee weken.

Betonlook® vloeren wilde in hun nieuwe showroom, als spannende eyecatcher, een tunnelbuis met uitsparingen naar de verschillende showroomruimten, waarin zij hun producten (vloeren) konden tonen. De tunnel moest in een S-vorm geplaatst worden, waar je bij het begin van de tunnel het eindpunt niet mocht zien. Ook de ingangen van de diverse ruimtes mochten niet tegen over elkaar staan. Hierdoor moet men elke ruimte apart te bekijken.

De uitdaging was om het e.e.a. in twee weken te realiseren en het naar binnen krijgen van alle materialen!!

De oplossing was de tunnel in halve manen naar binnen vervoeren en ter plaatse aan elkaar lassen. In de tunnel zelf is een verhoogde vloer met verlichting aan de zijkant gemaakt. Zo ontstond er een spannende “ontdekkingstunnel”, waar Betonlook® zeer tevreden mee is. Ook zij krijgen regelmatig complimenten voor de aparte, strakke en moderne showroom. De tunnel draagt bij aan de aparte stijl van het gehele pand, waarin bekende designers hun werk en meubelen tentoon spreiden.