Wenteltrap

Klant
Particulier
Locatie
Spanje
Opdracht
Wenteltrappen bekleden met scheepsstaal

Met dit gezin kwamen wij via Betonlook® uit Breda in contact. Zij waren op dat moment een huis aan het bouwen in Spanje. Hun wensen: de gemetselde trappen bekleden met warmgewalst scheepsstaal, een oplossing voor de trapleuning en plinten. Ze vroegen ons of wij bereid waren naar Spanje te komen om dit te doen. Geen probleem voor ons….en zo geschiedde!

Gezamenlijk hebben we een ontwerp gemaakt voor de trapleuning en de balustrade. Na alle voorbereidingen is alles per transport naar Spanje gezonden. Wij zijn erachteraan gereisd per vliegtuig en hebben daar alles geplaatst, gemonteerd en afgewerkt.

De treden zijn bekleed met warmgewalst scheepsstaal en om de platen (i.v.m. het zwembad en het warme klimaat) te beschermen tegen roestvorming, zijn de platen geïmpregneerd met een speciale beschermolie. De trapleuning is als een muizentrap gemonteerd en vervaardigd uit blank staal (mat gelakt). Ten slotte hebben wij nog een groot RVS huisnummer op de buitenmuur gemaakt en gemonteerd.

Samen met het ontwerp van het huis, de afwerking met Betonlook® vloeren en de scheepsstalen elementen, is er een prachtig mediterraan huis ontstaan, met moderne strakke en luxueuze elementen van een scheepsstalen trap met leuningwerk en de perfecte afwerking van de vloeren met stalen plinten.